Skip to content

Elektroniikka

Laaja ja kiihtyvällä vauhdilla kasvava elektroniikkavalikoimamme kattaa mobiililaitteet, kulutuselektroniikan, pelitarvikkeet sekä oheislaitteet ja tarvikkeet. Kansainvälisiä huippubrändejä sekä oma laatumerkkimme Waltter. Edulliseen ja helppokäyttöiseen Waltter-tuoteperheeseen kuuluu kaikkea kuulokkeista kameroihin ja virtapankeista tabletteihin.

Viihde

Viihde luo ilmiöitä sekä tarjoaa elämyksiä ja hyviä kaupallisia mahdollisuuksia. Toimimme yhteistyössä kaikkien merkittävien koti- ja ulkomaisten elokuva- ja musiikkialan yritysten kanssa.

Impulse

Tytäryhtiömme Impulse Finland toimii maahantuojana Impulse ja Kost tuotemerkillä aurinkolaseille ja lukulaseille. Lisäksi Impulsen valikoimaan kuuluu kosmetiikkaa monella eri tuotemerkillä. Yrityksen liikeidea on myydä ja markkinoida kilpailukykyisiä käyttötavaratuotteita vähittäiskaupalle. » impulse.fi


Muut tuotteet

Kartutamme valikoimaamme jatkuvasti uusilla kiinnostavilla tuotteilla. Haemme tuotteita niin Suomesta kuin ulkomailta ja varmistamme valikoimaamme pääsevien tuotteiden kaupallisen potentiaalin. Valikoimaamme kuuluu mm. Kaari-plasmasytyttimet ja Nostalgic Art -sisustustuotteet.


Waltter logo png medium
trust_logo
hori_logo
macslogo oranssi
ozone_logo_vertical_color_fondo_blanco
pny logo
KAARI_designfromfinland_Black
logo
impulse
universal elokuvat_h x04ucbow_0
sf
disney
6418e825 d29d 43c8 8377 23eba8281382
article_4603_1_k5ir6vigzj_0
WBHE_4C_Pkg_Shield_2016
vlm_ _logo_iy6s6k72qp_0
nordiskfilm_bw_pos_rgb
TCFHE_logo_color_2
warner music finland_t0no2pgfzc_0
sonypictures_ygximgouuy_0
sonymusic_csd0j9ykp2_0

Sorry, nothing found.